суботу, 1 жовтня 2016 р.

Бажаєте провести інтерактивне опитування всього класу за 30 секунд?

Не так давно на просторах інтернету натрапила на сервіс для тестувань та опитувань Plickers.

Зацікавилась. Ознайомилась. Впровадила.Дуже простий застосунок для використання у класі, якщо у вас є смартфон чи планшет.

Plickers - це додаток, що дозволяє миттєво оцінити відповіді всього класу і спростити збір статистики.

Що потрібно для роботи в Plickers?
1. Один мобільний телефон чи планшет у вчителя під управлінням iOS чи Android з встановленим додатком Plickers (встановити можна безкоштовно з Google Play).
2.Набір карток з QR-кодами (я завантажила з офіційного сайту і роздрукувала на домашньому принтері).
3. Зареєструватися на веб-сервісі https://www.plickers.com/. Краще це зробити з ПК.
Сервіс має англомовний інтерфейс, але неважко розібратися з меню, поклікавши по вкладках, зрозуміти, як створити клас, запитання.
Готово! На уроці з  планшету чи телефону відкриваємо додаток Plickers, вибираємо  запитання і натискаємо значок камери. Камера ідентифікує кожну відповідь з прізвищем учня і на екрані видно, хто як відповів.
Звичайно, краще мати в класі великий монітор і Wi-Fi, тоді учні матимуть можливість побачити свої відповіді та відповіді однокласників або загальну діаграму відповідей. Але я не маю такої можливості, тому працюю тільки зі смартфоном. 









неділю, 25 вересня 2016 р.

 My colleague Olha and I had a great opportunity to attend the  Cambridge English Seminar. It was held in Cherkasy at East European University on September 14th, 2016.Consultants Anna Shovkaliuk and Daryna Sizhuk discussed  a way to success with Cambridge English exams and materials.