середу, 20 січня 2016 р.

Англійська у вашому мобільному - 
Mobile Learning
Вивчайте англійську де і коли завгодно. Завантажуйте безкоштовні програми для мобільних пристроїв
Завантажуйте безкоштовні програми для вивчення англійської на ваш мобільний телефон, смартфон чи планшет. Програми доступні для усіх мобільних платформ – iOS (iPhone, iPad, iPod Touch), Android, Samsung Bada i Nokia Ovi.
LearnEnglish Elementary Podcasts
Серія подкастів для вивчення англійської мови, які можна завантажити та слухати прямо з вашого телефону. Програма розрахована на користувачів з початковим рівнем англійської. Кожен 20-хвилинний епізод супроводжується запитаннями, на які можна відповідати під час прослуховування подкасту. Завантажуйте для: iPhone/iPad (http://britishcouncil.com.ua/go/elpi), Android (http://britishcouncil.com.ua/go/elpam), Nokia (http://britishcouncil.com.ua/go/elpo)
Wordshake
Складіть якомога більше англійських слів за дві хвилини. Wordshake від British Council містить базу з понад 10 000 слів. Після закінчення гри програма підкаже, які слова ви не помітили. Змагайтеся з друзями та діліться результатами у Facebook. Завантажуйте для: Android (http://britishcouncil.com.ua/go/wsham), Samsung Bada (http://britishcouncil.com.ua/go/wshb).
Johnny Grammar’s Quizmaster
Перевіряйте та покращуйте свої знання англійської граматики у експерта Johnny Grammar, та поділіться своїм результатом з друзями у Facebook. Гра містить граматичні питання на трьох рівнях складності та сотні запитань на використання лексики. Завантажуйте для: Android (http://britishcouncil.com.ua/go/jgram).
Big City, Small World
Це аудіо-серіал з 30 епізодів для тих, хто вивчає англійську мову. Дія відбувається у Лондоні, йдеться про компанію постійних відвідувачів «Tony’s Сafe». Завантажуйте для: Android (http://britishcouncil.com.ua/go/bcsam), iPhone/iPad (http://britishcouncil.com.ua/go/bcsi).
60 Second World Challenge
Покращуйте та збільшуйте свій словниковий запас, відповідаючи на запитання інтерактивної гри-вікторини. 60 Second World Challenge — це 600 запитань, 10 різних тем (наприклад, фільми, телебачення, подорожі) і три рівні складності! Завантажуйте для: iPhone/iPad (http://britishcouncil.com.ua/go/60si).
My WordBook
Розширюйте свій словниковий запас зі зручним кишеньковим словником. Програма вже містить картки з найбільш вживаними англійськими словами. Мова інтерфейсу — англійська або російська. Завантажуйте для: iPhone/iPad (http://britishcouncil.com.ua/go/mwbi).
Sounds Right (для iPad)
Sounds Right — це перша універсальна фонетична таблиця, розроблена Британською Радою для студентів та викладачів англійської. Завантажуйте для iPad (http://britishcouncil.com.ua/go/sdri).