пʼятницю, 3 червня 2016 р.

     Активне життя школи не закінчується з приходом літніх канікул, тому що відкриває свою роботу пришкільний табір відпочинку. На базі нашого пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням "Сонячне сяйво" також розпочав роботу мовний загін з вивчення англійської мови "Hokey Pokey".
П'ятнадцять учнів з третього по шостий клас на чолі з вожатими об'єдналися, щоб зробити свій відпочинок не тільки цікавим, але й корисним. Учні вирішили удосконалити свої навички працюючи над проектною роботою "Wild Life" (Тваринний світ).
Метою роботи над проектом є удосконалення пошукових та дослідницьких умінь та навичок учнів; удосконалення навичок усного та писемного мовлення, навичок читання та аудіювання; активізація навичок індивідуальної роботи, роботи в парах та малих групах; поглиблення та систематизація знань учнів про тваринний світ різних країн. Але основною метою є популяризація англійської мови, підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, формування комунікативної компетенції, розвиток творчого потенціалу кожної дитини, виховання комунікативної потреби у пізнанні інших країн і народів.
 Протягом першого тижня роботи над проектом учні ознайомилися з його концепцією та працювали над активізацією лексичних та граматичних одиниць в усному та писемному мовленні,необхідних для ефективної реалізації проекту. Також учні обговорили яким буде фінальний результат їх роботи.
Учні із задоволенням грали в лексичні ігри "Animal Dominoes", "Word Slap", "Picture Dictation", "Who Am I?". Створили міні проект "Wild Animal", переглянули та обговорили відео про життя диких тварин, вивчили пісню "What can you see?".
Чи була робота учнів ефективною? Думаю так. Як сказали самі учні: "Я вивчила багато нових слів", "Я навчився розповідати про тварин англійською мовою", "Ми дізналися багато нового про життя тварин".